REZERVO TANI NJË DHOMË TRESHE

Dhomat e sofistikuara dhe elegante në Hotel Rozafa janë të zbukuruar me veshje druri. Dhomat janë të ndritshme me tavane të larta dhe dritare të medha, per te bere te mundur hyrjen e drites natyrale ne dhome. Luks moderne ku perfshihet kontrolli i klimës dhe ndricimit, Wi-Fi dhe televizor me ekran te sheshte. Banjot jane te gjitha te vecanta pasi asnje nuk eshte e njejte me tjetren.

* Imazhet janë thjeshte tregues i dizajnit të ri të dhomave dhe suitave.

* Mëngjesi është i përfshirë ne cmim.

Please wait. We are trying the best for you.