Sallë konferencash për takime biznesi ose qëllime te tjera

Hotel Rozafa ofron salla konferencash dhe sallë takimesh me konfigurime te ndryshme të pershtatshme për një konferencë, kurs trajnimi, seminar ose për takime të biznesit. Gjatë eventit ne mund të organizojmë ushqime te shpejtë, pushime kafe dhe dreka te ndryshme. Gjithashtu ne ofrojmë ushqim private të biznesit nga menuja e veçantë në restorantin tonë.

Please wait. We are trying the best for you.