Bar & Restaurant Rozafa

Ne ju ftojmë përzemërsisht në restorantin tonë Rozafa. Ajo kombinon traditën me modernitetin në një mënyrë të jashtëzakonshme. Ambjentet e brendshme te saj jane unik për shkak të mureve dhe dritareve të larta që janë përzier me dekore, ndriçime dhe mobilim modern.

Ne shërbejme kuzhinë tradicionale shqiptare, pjata te ndryshme bashkëkohore dhe produkte të ndryshme në menynë tonë qe jane me te shijshme sipas sezonit. Gjithashtu ne jemi njohur edhe për produktet nga menuja e embelsirave, të cilat janë përgatitur nga stafi ynë me përvojë. Ne mund të kënaqim pritshmëritë më të sofistikuara te kuzhinës dhe te klientëve tanë dhe të sigurojme një shërbim profesional.

Please wait. We are trying the best for you.